Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
LányokOldala

Újévi Fogadalmak

Török Laura · 1 éve
Sziasztok. A mostani poszt számomra egy eléggé meghatározó része lesz az életemnek. Szeretnék újévi fogadalmakat kötni és egy új életet kezdeni. Amit tudni kell hogy én még egyáltalán nem csináltam ilyet... Viszont én nagyon pozitívan állok ehhez a dologhoz. Remélem hogy sikerülni fog... Mielőtt belekezdek a fogadásokba, kíváncsi vagyok hogy nektek van-e. Nyugodtan írjátok meg kommentben, és beszélgessünk egy jót.

1., Igazságos, helytálló döntések. 

Nekem azért fontos ennyire ez a fogadalom, mert a 2018-as évemben nagyon sokszor nagyon rossz döntéseket hoztam, amiben nagyon biztos hogy fogok változtatni a következő évben. Szerintem ezt bárki megfogadhatja, hisz hogyha ilyen tulajdonsággal rendelkezel akkor az egy nagyon nagyon jó dolog. 

2., Emberekkel való kapcsolat fejlesztése. 

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hisz nagyon sok barátom van, illetve a családommal is nagyon jó viszonyt ápolok. Viszont a 2018-as év megtanított arra hogy ki kell használni azt ameddig élünk, és addig is nagyon jóba kell lenni az emberekkel. Igazából ehhez nem is nagyon tudnék mit hozzá fűzni...

3., Egészséges életmód.

Hogy őszinte legyek ezt várom a leges legjobban. Mivel én versenyszerűen sportolok, így nekem ez nagyon fontos dolog az életembe. Szeretnék sokkal izmosabb lenni, illetve egy kicsit vékonyabb is lenni, illetve a bőrömet is helyre szeretném rakni, amihez valljuk be nagyon fontos az egészséges étkezés. 


4., Rendszerezett élet. 

Számomra ez nagyon fontos. 2018-ban nagyon rendszerezetlen voltam, nagyon sok felől nézve. Szerintem sokkal egyszerűbben és boldogabban lehet élni úgy egy életet hogy az nem szanaszét van, hanem például  rendszerezett beosztással van ellátva  stb...Igazából nekem ezek a fő céljaim a 2019-es évre. Természetesen emellett még vannak kis apróságok, viszont én most ezeket a nagyobbakat szerettem volna, előnyben részesíteni. 

Ennyi lett volna ez a poszt, ha tetszett akkor nyomd meg a kedvelés gombot, kövess be és nézd meg a legelőző posztom.l Legyen csodaszép napotok. Puszi. 


LAURA:)Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Török Laura
Sziasztok. Laura vagyok és ha követni szeretnéd az én izgalmas életemet akkor ajánlom neked hogy minden héten legalább egyszer figyeld meg az oldalamat. Nagyon sok fajta poszt lesz amiről ajánlani fogom hogy izgalmasak lesznek. Ha még több információt szeretnél rólam megtudni illetve az oldalról akkor ajánlom nektek hogy kövessetek be:) Kezdés: 2018.11. 12.