Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
blogmindenegyben

Tavaszi szünetben mivel üsd el az időt?

Török Laura · 3 hónapja
Szerintem ez a bejegyzés azoknak lesz hasznos akik általában, bármelyik szünetben halálra unják magukat. Ennek megoldására hoztam egy olyan bejegyzést amiben elmondok 5 olyan hasznos dolgot amivel eltudod ütni az időt egyes napokon.

1. FESD KI A KÖRMEIDET: ez az ötlet azért jó mert lefoglal. Mostanában a boltok polcai tele vannak egyre jobb és jobb körömlakokkal, amik szerintem elég érdekesek, és egy próbát mindenképp megérnek.

2. TALÁLKOZZ A BARÁTAIDDAL: nekem ebben a tavaszi szünetben egy nagyon nagyon jó dolog lesz az hogy szombaton találkozok az egyik olyan barátnőmmel akit körülbelül fél éve nem láttam. Nagyon nagyon várom már, nagyon sok programunk van, amiket mindenképp megakarunk valósítani hisz már nagyon nagyon rég láttuk egymást. Ez egy olyan program ami nekem mindig bevált ha egyes napokon unatkoztam. 

3. OLVASS KÖNYVEKET: tudom...tudom... nagyon unalmas olvasni...( már akinek ). Viszont mostanában a boltok polcain egyre több olyan könyv van amit én tinédzserként szívesen elolvasnék. Ez a program tuti az lesz ami leköt, és eltudod vele ütni az időt.

4. TAKARÍTS: akármennyire nem hiszitek el ez a program egy nagyon hasznos dolog ha eléggé unatkozol. Van egy mondás ami így hangzik: kellemes a hasznossal. Na én ezzel a mondással tudnám leírni ezt a takarítós dolgot. Ha például rendetlenség van a szobádban, a ruhás szerkényedben, az íróasztalon stb stb akkor rakj rendet ott... Ezekkel nagyon hamar eltudod ütni az időt és még hasznos is.


5. SPORTOLJ: nah hát igen... ehhez annyit fűznék hozzá hogy az első lépés a legnehezebb. Amikor ott állsz a döntés előtt hogy akkor most neki álljak-e edzeni vagy ne akkor az emberek 70%-a nemet mond rá. Egy jó kis edzés ne tudjátok meg mennyit dob  egy szomorkásabb, unalmas napon. 

Én ezeket a tippeket ajánlom nektek, remélem tudtam nektek segíteni. Ha igen akkor létszives nyomj rá a tetszik gombra:)

Legyen csodás napotok.

By: Török Laura


Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Török Laura
Sziasztok. Ezt a blogot azért hoztam létre hogy elmondjam, kinyilatkozzam egy-egy témáról a véleményem.Nagyon sok mindenről befogok számolni, nagyon sok téma lesz.És aki te most olvasod ezt tuti biztosra vedd hogy te is találni fogsz magadnak egy témát amit szívesen fogsz majd olvasni:) Változatos, színes,érdekes oldal lesz. Ajánlom figyelmedbe:) Kezdés: 2018.03.27