Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
blogmindenegyben

Tanulási tippek

Török Laura · 1 hónapja
Sziasztok.
Tudom nagyon jól hogy rég volt bejegyzés viszont nekem is elkezdődött az iskola,illetve az edzések és a nagyon sok teendőm mellett nincs nagyon időm a blogolásra. Viszont ígérem hogy mindent megfogok tenni annak érdekében hogy ezen javítsak.

Viszont most egy olyan témáról szeretnék írni, amiben lehet hogy nagyon sok ember a segítséget fogja meglátni. Ez pedig nem más mint  a TANULÁSI TIPPEK. Ha érdekel titeket hogy én milyen tippeket adok nektek a tanuláshoz akkor tartsatok velem. 

1., HASZNÁLJ HATÁRIDŐNAPLÓT. 
Nekem ez a módszer körülbelül 3 éve van használatba és hogy őszinte legyek mindig nagyon nagyon  sokat segít. A mostani boltok polcain ezer féle ehhez hasonló füzeteket tudsz találni,és biztos vagyok benne hogy találsz egy magadhoz illőt is. Minden sulis dolgod egy helyen van például hogy mikor lesz dolgozat vagy felelés,mikor és hol kezdődnek egyes rendezvények, mikor kezdődik például a téli szünet és még ehhez hasonló dolgokat tudsz benne gyűjteni. Hogyha pedig nem szeretnél ilyenre költeni akkor mindenképp készíts egyet. 

2., HASZNÁLJ SZÖVEGKIEMELŐT.
Már régóta használok ilyen íróeszközt és ez is olyan könnyedebbé tette a tanulást, mint a határidőnapló. Kitudod vele húzni a fontos részeket, és segít abban hogy a fontos részekre koncentrálj. Hogyha pedig sok színű ehhez hasonló íróeszközöd van akkor pedig rendszerezetten is tudod tartani a füzeteidet. 

3., HÉTKÖZNAP A TANULÁS LEGYEN AZ ELSŐ.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy ne legyen semmi programod hétköznapra, hanem azt hogy a tanulást helyezd mindig a legfontosabb dolgok közé. Próbáld meg a barátokkal talit a hétvégére és az ehhez hasonló dolgokat a hétvégére tartogatni. Hogy őszinte legyek nekem vannak edzéseim hétköznap viszont azokon a napokon a tanulást kicsit szorgosabban végzem:)

4., LEGYENEK HANGULATOS FÜZETEID.
Ez most eléggé hülyén hangzik de hidjétek el hogy a tanulást is sokkal jobban fogjátok vele élvezni. ( legalábbis én:) ) Illetve sokkal jobb ha minőségi füzetekből tudtok tanulni. 

5., NYUGODTAN TANULJ.
Ezalatt azt értem hogy amikor elkezdesz tanulni akkor a laptopod-at, telódat, és ehhez hasonló cuccaidat kapcsold ki. Vegyél fel valami kényelmes otthoni ruhát, készíts valami innivalót oda melléd, és legyél olyan helyen ahol csak te vagy és senki más.

Ennyi lett volna ez a bejegyzés és következő héten találkozunk.

Addig is legyetek jók.

Sziasztok:)
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Török Laura
Sziasztok. Laura vagyok és ha követni szeretnéd az én izgalmas életemet akkor ajánlom neked hogy minden héten legalább egyszer figyeld meg az oldalamat. Nagyon sok fajta poszt lesz amiről ajánlani fogom hogy izgalmasak lesznek. Ha még több információt szeretnél rólam megtudni illetve az oldalról akkor ajánlom nektek hogy kövessetek. be:) Kezdés: 2018.08.30.