Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
LányokOldala

Sulis reggeli rutinom

Török Laura · 1 éve
Sziasztok. A mai posztban, a sulis reggeli rutinomról fogok nektek beszélni. Ha érdekel akkor mindenképp tartsatok velem.

Én úgy gondolom hogy ha megvan úgymond ,,szervezve" a reggeli készülődésed akkor mindenképp könnyebben indul a napod. Most az én kis rituálémat fogom nektek bemutatni.:)

Én általában 5:45-kor szoktam kelni. 6 óra 10 perckor pedig kimászni az ágyból. A két idő között nem szoktam semmit csinálni csak megpróbálom magam ébren tartani. Úgy gondolom ha reggel hagysz egy kis időt magadnak hogy felébredj, máris könnyebben indul a napod. 

Ha véglegesen fel ültem az ágyamból akkor össze kötöm a hajam, és egy kis tornát szoktam elvégezni. Ez annyiból áll hogy egy kis fejkörzés, csukló átmozgatás, boka körzés, váll körzés, és még ehhez hasonló kisebb átmozgatások. Ez körülbelül 3-4 percet vesz igénybe. 

Ezután elmegyek pisilni, majd megmosom a fogamat. Ez mindössze 5-7 percet vesz igénybe.

Utána vissza jövök a szobámba, és elkezdek sminkelni. Mivel nekem nagyon nagyon problémás a bőröm, így nekem ez körülbelül fél órát szokott igénybe venni. Ha a sminkeléssel készen lettem utána felöltözök. Egy jó tipp... Ha este összekészítitek azt a ruhát amit másnap reggel fel kell venni, akkor ajánlom hogy ez nem vesz el olyan sok időt, hogy még reggel bíbelődj a ruha kiválasztással. Tehát ez körülbelül 5 percet vesz igénybe. Jöhet a haj, ami változó hogy mennyit kell rá szánnom. Ha besütöm akkor 10 percet foglalkozok vele, ha pedig csak valahogy össze fogom akkor körülbelül 5 perc. 

Ezután pedig jöhetnek a kisebb dolgok mint például a reggeli, ha van valami amit még el kell pakolnom akkor még az, parfümözés, ágy megcsinálása, telefon lecsekkolás. 

Tehát nekem körülbelül így néz ki egy sulis reggeli rutinom, és ha ezt megcsináltam akkor elindulok suliba. Nekem ez a reggeli rituálém, ha nektek is van akkor nyugodtan írjátok meg kommentben, találkozunk a következő bejegyzésben, addig is legyetek jók... SZIASZTOK.:)
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Korcsolyabarátok · 11 hónapja
Kifejezetten tetszik az írásban megnyilvánuló stílusod <3
Török Laura
Sziasztok. Laura vagyok és ha követni szeretnéd az én izgalmas életemet akkor ajánlom neked hogy minden héten legalább egyszer figyeld meg az oldalamat. Nagyon sok fajta poszt lesz amiről ajánlani fogom hogy izgalmasak lesznek. Ha még több információt szeretnél rólam megtudni illetve az oldalról akkor ajánlom nektek hogy kövessetek be:) Kezdés: 2018.11. 12.