Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
blogmindenegyben

Reggeli rutin

Török Laura · 2 hete
Sziasztok.

A mai posztomban arról fogok nektek beszélni amiről általában videó szokott készülni viszont a változatosság kedvéért én most írni fogok róla. Ez pedig nem más mint a REGGELI RUTIN. Olyan formáját fogom most nektek bemutatni ami az hogy délelőtt nem kell sehova sem rohannod, tehát kényelmesen eltudsz készülődni. De akkor csapjunk is bele.

Amikor addig aludhatok ameddig szeretnék akkor legalább 10-ig mindenképp alszok.:) Az ébredésem után várok körülbelül 5 percet hogy egy kicsit magamhoz térjek. Ezután a kezembe veszem a telefonom, megnézem a közösségi oldalakat,üzeneteket. De ha kedvem van akkor még játszani is szoktam valami alkalmazáson. Reggel hogy őszinte legyek nekem mindig nagyon kell pisilnem ezért a telózás után egyből célba veszem a wc-t. Ha elvégeztem a dolgom akkor a fürdőszobába megyek mivel reggel imádom megmosni az arcom egy kicsit hűvösebb vízzel hogy tényleg felkeljen az arcom.:) A reggeli arcápolási rutinomat is elvégzem ami annyiból áll hogy átmegyek rajta még arctísztítóval illetve micellás vízzel is.:) Utána ha elvégeztem a fürdőben is a dolgom megyek a konyhába hogy valami reggelit csináljak magamnak mivel reggel ha kicsit később kelek fel akkor nagyon éhes szoktam lenni. Mivel én szeretem kényelembe megenni a reggelim ezért a kávémmal és a reggelimmel együtt bemegyek a szobába és vagy sorozatot nézek vagy youtube videókat vagy inkább az instát választom vagy valami közösségi oldalt, tehát mindig változó. Ha megettem a reggelim és megittam a kávémat akkor kiviszem őket a konyhába a mosogatóba. Visszajövök a szobámba felöltözök valami kényelmes ruciba, valami egyszerű hajat is csinálok magamnak, illetve egy kis sminket is dobok fel hogy valami emberi fejem legyen:) Utána jön az ágyam amit megcsinálok, hogy jól nézzen ki xd:) A háziállatomról sem feledkezek meg neki is adok reggelit:) ( macskám van akit Kókusznak hívnak:) ) És ezután a fogamat is elmegyek megmosni amivel le is zárul a reggeli rutinom:) 

Ezzel a bejegyzéssel az volt a célom hogy segítsek az olyan embereken akiknek nincs egy összeszedett hétvégi reggeli rutinok és lehet hogy ezzel egy kis inspiráló ötletet tudtam adni:) Majd még ehhez hasonló tartalmakkal is fogok nektek jönni,de remélem tetszett nektek ha igen akkor a következő posztomban is tartsatok majd velem.

Legyen csodaszép napotok.

Legyetek jók.

Sziasztok:)

Üdvözlettel: Laura
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Török Laura
Sziasztok. Laura vagyok és ha követni szeretnéd az én izgalmas életemet akkor ajánlom neked hogy minden héten legalább egyszer figyeld meg az oldalamat. Nagyon sok fajta poszt lesz amiről ajánlani fogom hogy izgalmasak lesznek. Ha még több információt szeretnél rólam megtudni illetve az oldalról akkor ajánlom nektek hogy kövessetek. be:) Kezdés: 2018.08.30.