Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
blogmindenegyben

6 tipp hogyan legyen gyönyörű és ápolt a hajad

Török Laura · 3 hónapja
Ez a bejegyzés azoknak lesz hasznos akik megakarják találni azt a haj rutint amellyel gyönyörű hajat varázsolhatnak maguknak. Ha ezt a bejegyzést segítségül veszed a hajápolási rutinomba gyönyörű, friss haj várható végeredményként.

1. HAJVASALÓT CSAK AKKOR HA MUSZÁLY
A hajszárítás, bodorítás, egyenesítés mára a napi hajápolási rutin része, viszont azt ...

Divattipek tavaszra

Török Laura · 3 hónapja
Egy olyan bejegyzéssel készültem nektek amiben megosztok veletek 10 divattippet tavaszra. Ha érdekel tartsatok velem.

1. CSÍKOK
Bátran kombinálhatjuk a különböző csíkos mintákat egy öltözéken belül is, a hajszálvékony csíkozást a vastagabbal, a vízszinteset az átlóssal.
Nyugodtan rétegezhetjük is az ilyen mintájú darabokat, csíkos blúzra csíkos mellényt venni már egyáltalán ...

Tavaszi szünetben mivel üsd el az időt?

Török Laura · 3 hónapja
Szerintem ez a bejegyzés azoknak lesz hasznos akik általában, bármelyik szünetben halálra unják magukat. Ennek megoldására hoztam egy olyan bejegyzést amiben elmondok 5 olyan hasznos dolgot amivel eltudod ütni az időt egyes napokon.

1. FESD KI A KÖRMEIDET: ez az ötlet azért jó mert lefoglal. Mostanában a boltok polcai tele ...

Barátság vagy nem barátság?

Török Laura · 3 hónapja
Nagyon sokat gondolkodtam azon hogy megírjam-e ezt a bejegyzést. Viszont arra gondoltam hogy kiöntök mindent amit most jelenleg én érzek. Amiről most írni fogok az, az egész életem megváltoztatta. Remélem majd példát tudtok venni az én tanácsaimból. Na de akkor kezdjünk is.:)

Ez az eset egy barátságról szól. Akivel most ...

Slime

Török Laura · 3 hónapja
Amióta bejött a divatba a slime azóta én is megszerettem. Nagyon sok bolti verziót próbáltam, viszont semelyik sem volt olyan jó mint a házilag elkészített. Szóval elmentem egy papír-írószer boltba vettem ragasztót, hazajöttem és el is készítettem.

Ami kell hozzá:
- folyékony ragasztó ( átlátszó vagy fehér )
- borotvahab ...

Ki vagyok én?

Török Laura · 3 hónapja
Arra gondoltam hogy a legelső bejegyzésem magamról fog szólni. Hisz szerintem nem mindegy hogy úgy olvassátok a bejegyzéseim hogy nem tudjátok hogy kivagyok vagy van valami sejtésetek róla. Akkor csapjunk is bele.
- Török Laurának hívnak.
- Általános iskolába járok jelenleg. ( 7.-dik osztály )
- 14 éves vagyok.
- ...
Török Laura
Sziasztok. Ezt a blogot azért hoztam létre hogy elmondjam, kinyilatkozzam egy-egy témáról a véleményem.Nagyon sok mindenről befogok számolni, nagyon sok téma lesz.És aki te most olvasod ezt tuti biztosra vedd hogy te is találni fogsz magadnak egy témát amit szívesen fogsz majd olvasni:) Változatos, színes,érdekes oldal lesz. Ajánlom figyelmedbe:) Kezdés: 2018.03.27