Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
LányokOldala

? Mi van velem ?

Török Laura · 1 éve
Sziasztok. A mai poszt kicsit rövidebb lesz hisz nem olyan nagy dologról szeretnék beszélni veletek. Az oldalamon mindössze 2 bejegyzés van, és ez azért ilyen kevés mert január fele kezdtem el csinálni ezt az egészet. Amikor én elkezdtem ezt az oldalt akkor úgy képzeltem hogy minden héten vagy minden második héten lesz poszt. Viszont most így hogy február vége van rájöttem arra hogy ez nagyon nem lesz így... Tehát most ezt a posztot azért írom hogy tudjátok akkor lesz bejegyzés amikor lesz időm írni és lesz is kedvem. ( ez lehet hogy egy hónapban egyszer lesz vagy 1 héten 1-szer ) 

De mivel az előző posztom körülbelül 1 és fél hónapja volt így arra gondoltam hogy egy kicsit beszélek magamról hogy elmeséljem mik történtek velem:) Január és február eleje számomra nagyon húzós volt hisz a továbbtanulásról szólt minden. Beállt minden a rendes kerékvágásba. Újból edzések, sok tanulás, suli... Nemrégiben volt egy táncversenyem ami szerintem nagyon nagyon jól sikerült:) Nagyjából ezek a dolgok történtek velem, és ígérem hozom nektek az érdekesebbnél érdekesebb bejegyzéseket:)

Legyen csodás napotok, Sziasztok. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Török Laura
Sziasztok. Laura vagyok és ha követni szeretnéd az én izgalmas életemet akkor ajánlom neked hogy minden héten legalább egyszer figyeld meg az oldalamat. Nagyon sok fajta poszt lesz amiről ajánlani fogom hogy izgalmasak lesznek. Ha még több információt szeretnél rólam megtudni illetve az oldalról akkor ajánlom nektek hogy kövessetek be:) Kezdés: 2018.11. 12.