Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
blogmindenegyben

Korlátok nélkül élménybeszámoló

Török Laura · 4 hónapja
Arra gondoltam hogy megosztom veletek hogy nekem mik a tapasztalataim a Korlátok Nélkül című filmmel kapcsolatban. Csapjunk is bele:)

Hogy őszinte legyek nekem ezt a filmet ajánlották, és órákig zengtek róla hogy milyen jó film és hogy nekem is muszáj megnéznem. Vettem az adást és elkezdtem nézni. Amit tudni kell erről a filmről hogy nagyon tanulságos és nagyon jó példát lehet belőle venni. A legelső dolog amit kiemelnék belőle az a KITARTÁS, SZORGALOM, ÉS EGY MONDAT: KÜZDJ AZ ÁLMAIDÉRT, ÉS SOSE ADD FEL. Mivel én is sportoló vagyok, több országos versenyen kiálltam, volt már olyan amikor buktam, volt már olyan amikor győztem. Ariana ( a film főszereplője ) egy nagyon nagyon jó példát mutat nekünk amelyben azt helyezi főpontba hogy ha buktál, akkor is lehet győzni. Sose szabad feladni a harcot mert mindenben, mindenhol, és bármikor találhatsz egy kis szikrát amely lángra gyújtja a benned rejlő lángot, és az a láng visz csak visz előre az életbe, addig ameddig el nem éred az álmaid. A filmet másodszorra néztem meg és mind a két alkalommal lenyűgözött ez a film. Ha te is sportoló vagy és akarsz egy kis szikrát az álmaid elérésében akkor nézd meg ezt a filmet, mert erőt fog adni. 

Remélem tudtam nektek egy kis biztatást adni a holnapra, és az egész életre.:)

Legyen csodaszép napotok.

By: Török Laura
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Török Laura
Sziasztok. Ezt a blogot azért hoztam létre hogy elmondjam, kinyilatkozzam egy-egy témáról a véleményem.Nagyon sok mindenről befogok számolni, nagyon sok téma lesz.És aki te most olvasod ezt tuti biztosra vedd hogy te is találni fogsz magadnak egy témát amit szívesen fogsz majd olvasni:) Változatos, színes,érdekes oldal lesz. Ajánlom figyelmedbe:) Kezdés: 2018.03.27