Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
blogmindenegyben

Ki vagyok én?

Török Laura · 3 hónapja
Arra gondoltam hogy a legelső bejegyzésem magamról fog szólni. Hisz szerintem nem mindegy hogy úgy olvassátok a bejegyzéseim hogy nem tudjátok hogy kivagyok vagy van valami sejtésetek róla. Akkor csapjunk is bele.
- Török Laurának hívnak.
- Általános iskolába járok jelenleg. ( 7.-dik osztály )
- 14 éves vagyok.
- Sportolok: tánc.
- Imádom a szépségápolást.
- Egészségesen étkezek.

Amiket az előbb felsoroltam ezek az alapvető tulajdonságaim. Amit az előbb megemlítettem hogy 14 éves vagyok az szerintem nagyon sok embernek elég negatívum lesz... Szerintem egyáltalán nem baj ha valaki kicsit fiatalon kezdi el ezt a hobbit. Szóval ha esetleg te is gondolkodtál már azon hogy elkezdesz egy ilyen oldalt ( és lehet hogy fiatal vagy ) ne hallgass másokra, hanem csak saját magadra. Természetesen nem fogok az élet nagy döntéseiről írni, hisz még előttem is ott áll az élet. A tánchoz annyit fűznék hozzá hogy már körülbelül 7 éve csinálom. De táncos posztok is lesznek majd szóval erről egyenlőre ennyit szeretnék mondani:) Kiskorom óta imádom a csajos dolgokat, mindent ami a divatról szól. Pár éve elkezdtem itthon is edzeni és hogy őszinte legyek sokkal jobb a közérzetem. De erről az edzős dologról is szeretnék majd bővebben írni, szóval erről is csak ennyit mondok:) Amit elakarok nektek még mondani hogy a bejegyzésekről annyit kell előjáróba tudni hogy nem fogok olyan posztokat írni amiket körülbelül 1 órán át kell olvasni. Hanem megpróbálom olyanra írni amelyet legalább 5-8 perc körül el lehet olvasni:)

Szóval nagyon nagyon sok tervem van a következő időre, amit nagyon remélem hogy sikerül majd megvalósítanom. 

By: Török Laura

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Török Laura · 3 hónapja
Yay nagyon édes vagy:) Köszönöm szépen.
Angyal Karolina Imola · 3 hónapja
Gyönyörűen fogalmazol 
Török Laura
Sziasztok. Ezt a blogot azért hoztam létre hogy elmondjam, kinyilatkozzam egy-egy témáról a véleményem.Nagyon sok mindenről befogok számolni, nagyon sok téma lesz.És aki te most olvasod ezt tuti biztosra vedd hogy te is találni fogsz magadnak egy témát amit szívesen fogsz majd olvasni:) Változatos, színes,érdekes oldal lesz. Ajánlom figyelmedbe:) Kezdés: 2018.03.27