Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
blogmindenegyben

Kedvenc videósaim

Török Laura · 4 hónapja
Nagyon rég óta követek sok videóst és arra gondoltam hogy megosztok veletek 4 embert aki nálam a toplistán van. Tartsatok velem:)

1. AVIANARAHL
https://www.youtube.com/user/AvianaRahl

Amit tudnotok kell Evelinről az az hogy egy nagyon pozitív személyiség, imádnivaló:) Körülbelül 1 vagy másfél éve követem, és a legelső videója óta követem a munkásságát. Mindenről részletesen, őszintén elmondja a véleményét és annyira jó hallgatni a beszédét, és hogyha nézem a videóit akkor nagyon simán kitudom zárni a külvilágot, és csak ő rá koncentrálok. Nagyon sok hasznos dolgot tanultam már tőle amik eléggé hasznosak, és bevált tippek. Szóval ha egy nagyon jó lány youtubert kerestek akkor őt nagyon tudom ajánlani.

2. TEMESANIKO
https://www.youtube.com/user/mindentaszepsegrol

Egy igazi család-barát videós. Azt szeretem Anikóban hogy az életnek nem csak a jó oldalát hanem a rosszat is megtudja mutatni. Nagyon közvetlen személyiség, nagyon sok mindenről beszámol a követőinek és szerintem nagyon olyan mintha az anyukánk lenne. Van egy kiskutyája akiről nagyon sokat beszél, viszont annyira megunhatatlanul aranyos az a kutya hogy mindig jókat nevetek ha róla beszél. A legjobb videói ( szerintem ) a vlogok. Tisztára bevon minket még a magánéletébe is, és ez szerintem egy nagyon jó tulajdonsága. Egyszerűen imádom:)

3.  MARTINA KLEIN
https://www.youtube.com/channel/UCwbBfWmuwI3vmjfy-9BLndA

Erre a videósra hogy őszinte legyek pár hete találtam rá. Amit tudni kell Martináról hogy egy sportos, karakteres lány ami szerintem egy elég jó tulajdonsága. Mindig mindenről megmondja őszintén a véleményét, figyelmet fordít a követőire és nagyon sok tippet meglehet tőle fogadni hisz mindig tanulni lehet egy-egy videóiból. Aki egy ilyen videósra vágyik nyugodtan ajánlom őt:)

4. VISZKOK FRUZSI
https://www.youtube.com/user/breakfastatfruh

Fruzsit már elég régóta követem és figyelemmel követem munkásságát. Nagyon profi, tartalomban gazdag videókat tölt fel mint youtubra mint instagramra. Ő benne is azt szeretem hogy sok figyelmet fordít a követőire, egy nagyon pozitív személyiség. A videói nagyon sokszor jókedvet varázsolnak rám. Ha egy jó lány videóst kerestek akkor ajánlom őt.:)

Remélem tudtam nektek segíteni ha igen akkor létszives nyomjatok rá a tetszik gombra, mert ezzel nagyon nagyon sok erőt tudtok nekem adni a továbbiakban.

Legyen csodaszép napotok.

By: Török Laura
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Török Laura
Sziasztok. Ezt a blogot azért hoztam létre hogy elmondjam, kinyilatkozzam egy-egy témáról a véleményem.Nagyon sok mindenről befogok számolni, nagyon sok téma lesz.És aki te most olvasod ezt tuti biztosra vedd hogy te is találni fogsz magadnak egy témát amit szívesen fogsz majd olvasni:) Változatos, színes,érdekes oldal lesz. Ajánlom figyelmedbe:) Kezdés: 2018.03.27