Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
blogmindenegyben

Egy kis baleset

Török Laura · 4 hónapja
Sziasztok.
Arra gondoltam hogy megosztok veletek egy történetet ami velem történt meg. Szóval ha érdekel titeket az én egy kis tanulságom akkor tartsatok velem. 

Egy nap délelőtt elsétálok az ágyam mellett. Belerúgok az ágy sarkába viszont ez a fájdalom nem olyan mint máskor amikor belerúgok valamibe. Ezt követően nem is igényeltem nagy ápolást rá, és nem is nagyon foglalkoztam vele hisz azt hittem hogy ez a fájdalom majd másnapra elmúlik. Az estre rá egy órára éreztem hogy itt valami nem oké. Lehúztam a zoknim és leesett az állam. A lábujjam ötször akkorára be volt dagadva. Szüleimnek megmutattam és elkezdtek azon tanakodni hogy menjünk-e az ügyeletre vagy ne. Végül láttuk hogy egy kicsit megy lejjebb a duzzanat szóval nem fordultunk orvoshoz. A döntésre rá hogy nem megyünk az ügyeletre, rá egy fél órára ugyan úgy még jobban kezdett dagadni. Amikor egy helyben tartottam nem éreztem különösebb fájdalmat, viszont ahogy mozgattam vagy hozzá ért valamihez nagyon nagyon fájt. Szóval legelső nap nem is fordultunk szakemberhez hanem itthon borogattam, fásliztam, ecetes borogatást raktam rá, kentem gyulladáscsökkentő krémmel, viszont nem változott semmi. 

Másnap... Reggel ahogy felkeltem ugyan olyan volt a lábujjam mint legelső nap. Akkor már arra a döntésre jutottam hogy lemegyünk az ügyeletre a biztonság kedvéért. Cipőt nem tudtam felvenni hanem papucsot kellett felvennem és azzal lementünk az ügyeletre. ( természetesen apa vitt kocsival. ) Szóval le is értünk, nem kellett olyan sokat várni, be is hívtak minket. Elmondtam mindent, megvizsgálta, és azt mondta hogy nincs törés, hanem csak zúzódás van. Írt is egy gyógyszert, nem nagyon gondolkodtunk, elmentünk és kiváltottuk. ( krém neve: PHENYLBUTAZON-RICHTER ). Hogy őszinte legyek nagyon mérges voltam hisz egy 20 g krémről beszélünk, és ez mindösszesen 3000 ft volt. De reménykedtem benne hogy amiért ilyen drága, csodát fog tenni. Ahogy hazaértünk rögtön be is kentem, és nagyon sokat pihentettem. Tehát az egész napom azzal ment el hogy fásliztam, kentem, borogattam, pihentem. 

A harmadik nap sokkal jobb volt hisz éreztem hogy a krém a hatott. Simán lábra tudtam állni illetve már nem annyira fájt.

A negyedik nap még jobb volt a harmadiknál, hisz már tök simán lábujjhegyre is tudtam állni, illetve tudtam is terhelni. Viszont aminek annyira nem örültem az az hogy nagyon sok helyen belilult illetve nagyon sok helyen elég durván piros volt. 

Az ötödik napnak már nagyon örültem hisz végleg elmúlt a fájdalom és ezt mind a krémnek köszönhetem. A foltok ugyan úgy ott maradtak a lábamon viszont a fájdalom elmúlt.:)

A elkövetkezendő napokban a foltok ugyan úgy ott maradtak, viszont egy dolgot kiemelnék. MIÉRT ÍRTAM MEG EZT A BEJEGYZÉST? Azért hogy példát tudjatok venni hogy bármilyen kis baleset történik veletek, forduljatok orvoshoz, hisz hogyha én nem mentem volna el akkor az a krém sem lenne ami meggyógyított.

Legyen csodaszép napotok.

By: Török Laura
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
felicityfornow · 3 hónapja
Igen tanultam
felicityfornow · 3 hónapja
Tanultam belőle????
Török Laura
Sziasztok. Ezt a blogot azért hoztam létre hogy elmondjam, kinyilatkozzam egy-egy témáról a véleményem.Nagyon sok mindenről befogok számolni, nagyon sok téma lesz.És aki te most olvasod ezt tuti biztosra vedd hogy te is találni fogsz magadnak egy témát amit szívesen fogsz majd olvasni:) Változatos, színes,érdekes oldal lesz. Ajánlom figyelmedbe:) Kezdés: 2018.03.27