Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
blogmindenegyben

Bevezető

Török Laura · 3 hete
Sziasztok.
Laurának hívnak,14 éves leszek októberben, a tánc az életem.
Nagyon jó barátokat tudhatok magam mellett, és egy szuper családot is.

MIÉRT KEZDTEM EL EZT AZ OLDALT?
Azért mert tini fejjel nagyon sok mindenről van véleményem, hasznos tanácsom is és ezt veletek is megszeretném osztani. Az elmúlt 14 év nagyon sok mindenre megtanított, illetve nagyon sok mindent tanultam is.

Kezdem például a barátaimmal.
2 olyan barátom van akit 8 éve ismerek de körülbelül 3 éve vagyunk testvéri viszonyba. És van egy akit ovis korom óta ismerek és már ovis korom óta a testvéremként tekintek rá. Ezzel a
három baráttal nagyon sok hegyet megmásztunk, de ezek a hegyek segítettek abban hogy most ilyen erős a kapcsolatunk.

A másik dolog amit megtanultam a 14 évem alatt az az hogy az ÉLET RÖVID. Minden egyes percet ki kell használni belőle. Ezért is hoztam létre ezt az oldalt hisz kíváncsi voltam hogy hogyan teljesítek ebben a műfajban. illetve az élet során még ezer dolgot kiszeretnék próbálni. 


A szeretteimmel töltött minden egyes percet kiszeretnék használni, az élet apró örömeiben meglátni a jót, a rosszban ismét meglátni a jót, fejlődni, az építő jellegű kritikát szívesen fogadni, a pénzt megbecsülni, adni, segíteni stb... amiket felsoroltam azokat a dolgokat mind jól szeretném csinálni:)

Szóval ennyit tudok elmondani egyenlőre, de majd a későbbiekben arról fogok írni hogy mikor és hány poszt lesz stb..

Legyen csodaszép napotok,és élvezzétek ki a nyár utolsó napjait. 

Legyetek jók.

Sziasztok.

Üdvözlettel: Laura:)


Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Török Laura
Sziasztok. Laura vagyok és ha követni szeretnéd az én izgalmas életemet akkor ajánlom neked hogy minden héten legalább egyszer figyeld meg az oldalamat. Nagyon sok fajta poszt lesz amiről ajánlani fogom hogy izgalmasak lesznek. Ha még több információt szeretnél rólam megtudni illetve az oldalról akkor ajánlom nektek hogy kövessetek. be:) Kezdés: 2018.08.30.