Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
blogmindenegyben

Barátság vagy nem barátság?

Török Laura · 3 hónapja
Nagyon sokat gondolkodtam azon hogy megírjam-e ezt a bejegyzést. Viszont arra gondoltam hogy kiöntök mindent amit most jelenleg én érzek. Amiről most írni fogok az, az egész életem megváltoztatta. Remélem majd példát tudtok venni az én tanácsaimból. Na de akkor kezdjünk is.:)

Ez az eset egy barátságról szól. Akivel most jelenleg rossz kapcsolatot ápolok, azzal több mint 7 éve voltunk barátok. Nagyon sok közös emlékünk volt, nekem ő konkrétan a másik felem volt. Aztán sajnos jött egy váratlan fordulat a barátságunkba. Az ő életébe befutott egy fiú, ami persze az én életemre is hatással volt, hisz ahogy említettem testvérként néztem rá. Amikor megérkezett ez a fiú egyre több veszekedés, harag stb volt köztünk... Volt egy pont amikor már elegem lett és kimondtam azt a végleges mondatot: nem akarok a barátnőd lenni...  Ez a mondat akkor hangzott el amikor mindketten ugyanannyira kivoltunk.. Ettől az időszaktól kezdve elváltak útjaink... és most pedig ott tartunk hogy úgy nézünk egymásra mint két idegen...  Szóval nagyon figyeljetek, hogy egy legjobb barátnős kapcsolatból egy idegen iránti érzés is lehet.

Ebből nekem az a tanulság hogy EGY FIÚ MIATT NEM ÉRI MEG HOGY EGY BARÁTSÁGNAK VÉGE LEGYEN. Ezt nagyon jegyezzétek meg mert ez nagyon fontos... Az ügy érdekében mindent elfogok követni hogy minden a régi legyen. Remélem ti nem kerültök ilyen helyzetbe, mert nagyon nagyon rossz érzés. 

Legyen csodaszép napotok.:)

By: Török Laura
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Török Laura
Sziasztok. Ezt a blogot azért hoztam létre hogy elmondjam, kinyilatkozzam egy-egy témáról a véleményem.Nagyon sok mindenről befogok számolni, nagyon sok téma lesz.És aki te most olvasod ezt tuti biztosra vedd hogy te is találni fogsz magadnak egy témát amit szívesen fogsz majd olvasni:) Változatos, színes,érdekes oldal lesz. Ajánlom figyelmedbe:) Kezdés: 2018.03.27