Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
blogmindenegyben

5 szépségtipp

Török Laura · 4 hónapja
Sziasztok. Bocsánatot szeretnék kérni hogy mostanában nincs sok poszt, viszont rám halmazódott nagyon sok minden ami mellé nem nagyon tudom beilleszteni a blogolást. Viszont jön a hétvége szóval itt vagyok egy újabb bejegyzéssel, amelyben 5 szépségtippet fogok nektek megosztani.

1., Sminkelés előtt dörzsölje végig a száját egy tisztítókendővel. Ugyanazt a hatást éri el, mint a bőrradírozással, és a rúzs színe is tovább tart majd. A sminklemosó kendő jó szolgálatot tesz arcfrissítőként is. Egyszerűen csak nyomogassa a bőréhez. 

2., Hogy az arcmaszk még hatékonyabb legyen, egy kis időre tartsa forró víz alá, mielőtt kivenné a csomagolásból. A meleg hatására a pórusok kitágulnak, így a hatóanyagok mélyebbre jutnak. Fontos hogy a használati időt mindig tartsa be. 

3., Nem kell feltétlenül hajsütővas ahhoz, hogy hosszú, általában egyenesre vasalt hajába olykor szép esésű hullámokat varázsoljon. Ossza a tincseit négy felé, és külön fonja be őket. Hővédő spray-el fújja be a fonatokat, aztán menjen végig rajtuk hajvasalóval, hagyja kihűlni. Majd bontsa ki őket, és ujjaival rendezze el a hullámokat. 

4., Pöttyös Manikűr: Ez a minta nem csak a ruhákon divatos, hanem a körmökön is jól mutat. A tökéletes megoldáshoz használjon ragtapaszt. Ennek lyukacsai szolgálnak majd sablonként. Egyszerűen vágja a tapaszt kis darabokra, és ragassza az előzőleg kilakozott körmeire. Vigyen fel rá egy második színt, várja meg, amíg az is megszárad, majd óvatosan húzza le.

5., Egy egyszerű módszerrel pontosan kiválaszthatja a bőréhez illő árnyalatú pirosítot, és elkerülheti, hogy rosszat vegyen meg. A mutatóujjai végét nyomja össze úgy hogy elvörösödjön. A megvásárolt tónus legyen ilyen színű vagy ennél valamivel világosabb. 
Klasszikus rózsafa árnyalat: ezzel a színnel nem lehet mellélőni. 

Ha tudtam nektek segíteni, és akartok még ebből több részt akkor ne felejtsétek el nekem megírni.

Legyen csodaszép napotok.

By: Török Laura

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Török Laura
Sziasztok. Ezt a blogot azért hoztam létre hogy elmondjam, kinyilatkozzam egy-egy témáról a véleményem.Nagyon sok mindenről befogok számolni, nagyon sok téma lesz.És aki te most olvasod ezt tuti biztosra vedd hogy te is találni fogsz magadnak egy témát amit szívesen fogsz majd olvasni:) Változatos, színes,érdekes oldal lesz. Ajánlom figyelmedbe:) Kezdés: 2018.03.27